7.09.2012

Štutgarte 2. diena


28.06.

Vācija. Štutgarte


Pēcpusdienai īsti nav plānu, tapēc nolemjam izmēģināt apiet tūrisma bukletā piedāvāto tūri. Tikai viens sīkums, Štutgartes karte, kas mums ir iegādāta nesniedzas līdz mūsu viesnīcai. It kā uzmetam aci, kur jāiet maps.google un dodamies aptuveni tajā virzienā, kur sākas tūrisma maršruts.

Kad jau nogājuši 20 minūtes saprotams, ka drīz būtu jābūt parks, kurā sākas maršruts, bet apkārtne tā īsti neizskatās. Nolemjam vēl uzmest aci ap līkumu un tad doties atpakaļ, jo arī auto navigatoru līdzi neesam paķēruši. Aiz līkuma mūsu acis iemirdzas. Neesam atnākuši pareizi, bet ir kāds objekts, par kuru ilgi domājām, iet vai nejiet. Tā nu sanācis, ka bija lemts tomēr aiziet. Ceļš mūsu bija aizvedis mazliet par daudz pa labi un nonācām līdz Porsche muzejam.

Kad vēlējāmies iegādāties biļetes, laipnā kasiere gribēja mūs uzdod par studentiem. Bet, kad mēs tik pat laipni atteicām, ka nu jau vairs nestudējam, kasiere prasīja vai nevēlamies pagaidīt vēl 10 minūtes, jo pēdējā stunda ir uz pusi lētāka. Protams! Kas ir 10 minūtes? Pa to laiku izstaigājām Porsche suvenīru veikaliņu un tad jau varējām pirkt biļetes un doties muzejā.

Atceļā izvēlējāmies doties pa citu ceļu, kas izrādījās daudz taisnāk aizveda mūs līdz viesnīcai. Tāds nu lūk likteņa pavērsiens.

Patīkams pārsteigums-
Porsche muzejs
Muzeja ēkas atspīdumi
Porsche salons
Pie muzejiem vienmēr izlikti auto
Tā vien vilina apmeklētājus iekšā
Tās nu gan augstas kāpnītes
Ievērtējam Porsche
F1
Modernās tehnoloģijas arī te
Mazliet svaigāki modeļi ar
varēja arī paklausīties motoru rūkoņu
Ievērējam auto
Porsche sacīkšu auto, kausus sk.piel.
Lūk tādus auto jāpērk bērniem
Porsche dizainu veidoja ne tikai auto
Foajē griesti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru