6.01.2012

Ceļā uz Potsdamu


23.05.

Vācija.Ceļā uz Potsdamu


Berlīnē, karsts jau no paša rīta. Sakrāmējam savas daudzās mantas un dodamies uz Potsdamas pusi. Ceļā pamanām vēl vairākas vietas, ko būs jāapmeklē citā Berlīnes apmeklējuma reizē. Berlīne ir tik milzīga, ka te varētu gadiem dzīvot un visu neredzēt.

Potsdamā iebraucot pamanām, ka temperatūra ir uzkāpusi līdz pat 35 grādiem. Tāda Jūrmalas tipa pilsēta, kūrorts ar atbilstošām cenām. Ar pieklājīgas cenas naktsmāju atrašanu nevedas, bet nolemjam aizbraukt līdz kempingam, cena protams augsta, bet lētāk kā viesnīcās protams ir. Šeit karstum nav tik manāms un sēžot uz soliņa pie savas naktsmītnes- Vīna mucas, baudam atvēsinošu vējiņu.

Šodien atpūtas diena. Nekādas garas pastaigas pa karstumu nomākto pilsētu. Atpūta mūsu kājām. Lai gan mūsu mājiņa atrodas tuvu recepcijai un Wifi uztver normāli, bet te ir viens liels mīnus, nav elektrības, līdz ar to portatīvie drīz vien jānes uz virtuvi, lai uzlādētu, bet te interneta viļņus neķer. Kamēr ēdam vakariņas, portatīvie jau daļēji uzlādējušies. Un varam doties atpakaļ, baudīt ūdens tuvumu un trusīšu, kas te dzīvojas pa krasta malu.
Skats no mūsu naktsmītnes
Naktsmītnes-vīna muca
Krastmalā
Mūsu kaimiņi
Trušu ģimenīte atnākusi
mūs apraudzīt

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru