6.10.2012

Ceļā uz Veinmāru

03.06.

Vācija. Ceļā uz Veimāru


2. jūlijā bija plānots doties uz izstāžu centru apmeklēt Auto izstādi. Laiks ārā lietains un tāds nogurums, ka tika atcelti visi plāni un palikām hostelī kārtīgi izgulēties un pastrādāt.

Beidzot dodamies prom no Leipcigas un apmeklējam vienu no skaistākajiem un lielākajiem Vācijas izstāžu centriem, kur šobrīd noris otrs lielākais auto šovs. Bilžu sanāca vairāk nekā plānots. Ceļā uz Veimāru nogriezāmies no bāņa, jo solīja lielu sastrēgumu, ko varēja manīt arī no ēstuves, kurā ieturējām pusdienas. Un labi, ka tā, lai arī pa bāni var ātri nokļūt izvēlētā vietā, bet tur neko nevar izbaudīt, izņemot ātrumu. Daudz patīkamāk un interesantāk ir braukt pa mazākiem ceļiem, apskatīt mazpilsētas un skaistas lauku, mežu ainavas, nevis tikai tīrumus un vēja parkus.

Veimārā naktsmājas nebija ieplānotas tapēc sanāca vairāk kā 2h nobraukāt meklējot naktsmājas. Kā uzzinājām šeit naktsmājas ir dārgas, visas, te pat jauniešu hostelis ir teju vienā cenu līmenī kā četru zvaigžņu viesnīca. Mēs izvēlamies konfortu un apmetamies viesnīcā Leonardo, kas izrādās piedāvā arī atpūtas kompleksu par to pašu cenu.

Raksa, ka šī ir viena no
skaistākajām hallēm, mēs ticam
Šonedēļ otra lielākā auto izstāde Vācijā
Tā ka mēs nirstam iekšā 1. hallē
Milzu daļu no 1. halles aizņemt Škoda
Auto šogad domā zili
Sportiskas svītras
intresanti krāsu paraudziņi
un dažādi elektro mobiļi un hibrīdi
Var priecāties par auto detaļām
4. hallē automehāniķu prieki
daudzi auto ar burvīgiem diskiem
5. halle veltīta mūzikas cienītājiem
uzpimpoti auto
Ar Pionier aprīkots auto
3. hallē smalkākie auto
ar smukām actiņām
arī BMW, kas interesants beidzot
bruvīgs elektro vāģis
Škoda pat ieņēmusi trepes
Kāds ciems pa ceļam, ko apēdis lietus

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru