11.26.2011

Jāēd ar

Sākumā biju sastādījusi diezgan plašu sarakstu ar produktiem, ko ikdienā lietojam, lai neaizmirstu paņemt līdz, bet laikam ejot un atskatoties uz sarakstu nācās mainīt.
Sarakstā sākotnēji iekļāvu dažādus dārzeņus, no kuriem daļu esam paši vien izaudzējuši kā kartupeļi, burkāni, bietes un arī veikalā nopērkamas ilgstāvošas preces kā makaroni, griķi, rīsi utt. Pētot informāciju internetā un apjautājoties draugiem par viņu ceļojumiem, sapratu, ka neko daudz neņemšu, vismaz nepirkšu neko speciāli, jo ne viss ārzemēs ir dārgāks kā Latvijā.
Tapēc nosliecos uz produktiem, kas tobrīd atradīsies aizsāktā stāvoklī mūsu plauktos un ja vēl pavasarī būs palikuši kādi ziemas krājumi no pašu gatavotiem dārzeņu salātiem, marinētiem gurķīšiem un ievārījumiem, ko tā teikt ceļā izzēst, lai pa gadu nesamaitājas. 
Bet ir dažas lietas, ko tomēr nāksies paņemt, tas ir, kārtīgu Lāču rupjmaizi, ko citur nedabūt un dažas pudeles stiprās dziras, kas citur var būt nesamērīgi dārgas. Būs ko pacienāt ceļā satiktos, gan tīra dzira var noderēt dažādām dezinfekcijas vajadzībām, gan iekšīgi, gan ārīgi. Un dažas Laimas šokolādes tāfelītes gan jau ar atradīs savu vietu mazajā ledusskapī,  kārtīgiem saldummīļiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru