11.28.2011

Noderīgs info

Kā piesardzīgam cilvēkam, man ir vēlme noskaidrot informāciju pirms mesties nezināmajā piedzīvojumā. Tapēc esmu daudz izmantojusi googli, lai noskaidrotu gan citu piedzīvojumus šāda veida ceļojumos, gan ievākusi informāciju par aptuvenām cenām, lielumiem un ekstrām kādas var atrast kemperiem. Ir arī atrasti daži modeļi, kas šķiet īpaši pievilcīgi gan no Adria, gan Hobby kemperu klāsta. Bet būsim reāli, lai iegādātu jaunu kemper māju mums ir vainu jāņem kredīts, vai jāatliek mūsu ceļojums uz vēl kādiem gaidiem 3-5. Bet mēs jau esam to atlikuši uz pusgadu. Gribējām to sākt jau šoruden.

Lai vairs neko neatliktu un nebūtu tā, ka neizbraucam vispār, kas protams nekad nav izslēgts, kā saka cilvēks domā, dievs dara. Nolēmām vienkārši iekrāt un tad martā redzēs, kas par to naudu ir iegādājams un uzlabojams.

Pavisam noteikti galvenais ir laba ritošā daļa, jo ārējo izskatu var arī viegli uzlabot- pārkrāsot, pārlikt jaunus skapīšus, nomainīt polsterējumu un audumu. To var arī pašu rokām izdarīt, kā nekā dzīvokli izremontējām un virtuves iekārtu un iebūvējamo skapi izbūvējām pašu spēkiem. Tad mazs kemperīts mums būs tīrais sīkums. Un jā mūsu kabatai atbilstošāks noteikti būs piekabes tips, tik jāaprīko mūsu mašīnīte ar āķi, jo pērkot to nedomājām, ka būs nepieciešamība vilkt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru