11.29.2011

Karte

Indulim ienāca prātā doma, ka varētu uztaisīt mūsu ceļojuma karti, līdzīgi kā http://www.thekillersmusic.com/html5#tour-browse. Cerēju tikt pie kādas gatavas kartes vektorgrafikā, bet tās pāris, ko atradu, bija diezgan nejaukas- miljoniem slāņos, kas aprija visu datora operatīvo atmiņu, kamēr centos tikt vaļā no liekajiem kontinentiem. Tā kā nebija pārliecība, ka maksas kartes nebūs līdzīgas, nolēmu uztaisīt pati savu. Tā, ka šodiena pagāja velkot kontūras Eiropas kartē.

Lēnā garā būs jāizstrādā arī detaļas. Mana Eiropas karte gan nav ļoti precīza, jo tā aprobežojas tikai ar valstīm, kas atrodas uz dienvidiem no Latvijas. Kapēc? Tapēc, ka ziemeļi mani īpaši nevilina, esmu siltummīle.


Tallina 2011
Kāds noteikti teiks, ka vispirms jāapskata sava zeme, pirms brauc skatīt citas. Esmu apbraukusi visai Latvijai apkārt un arī vidieni redzējusi, protams ne jau katru taciņu, bet tas ir vairāk nekā vairums latviešu. Tapēc man nav ko pārmest. Kaimiņu Igauniju ar neesam protams smādējuši. Gan mazos izbraucienos uz Sāremā salu, gan Tallinu un Palangu.
Igaunija 2008
2008. gadā ar Induli apceļojām gandrīz visai Igaunijai apkārt medījot skaistos Igaunijas ūdenskritumus un muižas. Domāju, ka vajadzēs kādreiz vēl izceļot pa Igaunijas vidieni, bet varbūt kādā īsākā braucienā vai varbūt tomēr būs vēlāk jāsaņemas un jādodas apskatīt Eiropas ziemeļus. Bet vispirms došu priekšroku dienvidiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru