11.25.2011

Līdzi paņemamais darbs

Kā juzdama, ka būs nepieciešams līdzpaņemams darbs, gadus četrus atpakaļ nomainīju profesijas. Ateicos no juristes karjeras par labu datordizainam un fotogrāfēšanai.

Indulim tas ir izdevies uz reiz, viņš ir pabeidzis datorprogrammēšanu un ir labs speciālists .Net progmmēšanas valodā un savācis prāvu kaudzīti Microsoft sertifikātus.

Lai abi varam darbu darīt ārpus biroja, iegādājām divus portatīvos datorus. Mērķis bija nepārsniegt 400 LVL katram pirkumam. Lai gan vairākas reizes kritām kārdinājumā iegādāt, ko dārgāku un jaudīgāku, izdevās pieturēties pie mērķa. Kā? Atgādinājām sev, ka pēc diviem gadi, šie datori jau būs dinazauri, tapēc par saprātīgu naudu varēsim iegādāties daudz jaudīgākus, drošvien pat daudz labākus par tiem, kas tagad maksā ap 1000 LVL.  

Paļāvos uz savu sievišķīgo intuīciju, kas man lika izvēlēties Samsung portatīvo un pagaidām tas strādā labi.  Vīrs savukārt atrada lielisku piedāvājumu tīri smukam HP4530Sdatoram. Par dažām fīčām esmu skaudīga, bet manējam portatīvajam ir dažas labas fīčas no kurām es nevēlētos atteikties.

Protams, kas gan būtu šis piedzīvojums, bez kārtīga aparāta, ar ko to visu iemūžināt, lai padalītos ar sev tuvajiem un visiem pārējiem. Kas noveda pie lieliska pirkuma Canon EOS 50D, optika tika ņemta atbilsoši iespējām Canon EFS 17-85mm. Bet ar to viss nebiedzās, man vēl atradās vecs Zenit fotoaparāts, kas ir tīri labā darba kārtībā ar pāris objektīviem. Protams tie ir nelieli un vienkārši, bet tiem ir lieliska lieta, kas nav mūsu Canon objektīvam f2,8 un f2, kas brīžiem tīri labi noder. Tieši tapēc tika iegādātas pāris Canon - Zenit pārejas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru