12.16.2012

Torremuelle 6. diena


07.12.

Spānija. Torremuelle


05.12. Nolemjam uz kino doties ar kājām, prasās pēc kārtīgas pastaigas, turklāt kinoteātris no viesnīcas pēc google.maps atrodas 14,5 km attālumā,  kas varētu nebūt pārāk traki, ja atpakaļceļā esam iecerējuši braukt ar vilcienu, jo pa tumsu jau gar jūru nestaigāsim. Lai gan esam staigājuši šādus kilometrus, tas parsti nav bijis tik steidzīgi un bez apstājas kā šoreiz, līdz ar to jau pusceļā jūtamies saguruši un arī līdz paņemtais GPS Garmin sāk izdzist, līdz ar to tālāk dodamies tikai pēc atmiņas.

Sākuši pamatīgi pagurt nolemjam padoties un dodamies uz vilciena pieturu, arī saulīte jau sāk rietēt un aukstpapēžu kurtpes, lai gan ir ļoti ērtas, tādiem km nav paredzētas un ir noberzušas pēdas. Nonākuši pieturā izrādās esam atnākuši līdz pirmspēdējai stacijai, līdz ar to līdz tirdzniecības centram jābrauc tikai 1 pietura. Nolemjam netērēt garā ceļa vilciena biļetes un iegādājamies tikai divām zonām (kā atklāsim vēlāk tā izrādījās tikai 2 zonas, nevis divām zonām paredzētas 10 biļetes, bet mūsu viesnīca atrodas 3. zonā).

Rītausmas filma bija skatāma, bet Oskarus diez vai plūks. Bet kurš gan skatās šo filmu tikai pašas filmas pēc? Vairāk jau tapēc, ka vēlas redzēt ekranizējumu burvīgajām grāmatām. Vismaz tā ir ar mums.

Pārējās dienas, gan mēs pavadījām viesnīcas numuriņā aizejot tikai līdz vietējam veikalam, ne tikai darba dēļ, bet arī sagurušo kāju pēc garās pastaigas. Kā izrādijās mums vēl bija atlikuši 2,5 km, tā ka bijām pievarējuši 12 km nepilnās 3 h.

Skats uz Vidusjūru no mūsu numuriņa. Torremuelle, Spānija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru