10.19.2012

L' Estartit 6. diena


06.10.

Spānija. L'Estartit


Pastrādājuši, izejam uz terases mazliet pasauļoties. Fonā kā jau ierasti pēdējās dienas, klausos audiogrāmatu jaunāko bestseleru triloģiju "Fifty Shades".

Lasīju kādas komentāru, ka varot jau tām seksa ainiņām ātri pārskriet pāri. Audio grāmatā gan tas nav iespējams, bet, noklausoties šīs grāmatas, galīgi nevaru piekrist šim komentāram, jo tā pārskrienot pāri no trīs kārtīgām grāmatām, sanāktu tāda viena paplāna grāmatele. Bet kopumā pārāk daudz tur autore iedvesmojusies no Krēslas triloģijas, kas mazliet kaitina. Tāda kā inerpretācija tam, kas reālajā dzīvē notiek ar tāda rakstura meitenēm kā Bella, bet Krēsla būtu viņas fantāzijas pasaule.

Pēc iedeguma seansa, dodamies uz pludmali šoreiz griežoties pa labi un attālinoties no L'Estartit. Nonākam līdz upes ieteikai un tālāk tā īsti netiekam. Varētu jau brist pāri, bet tā kā man mācīts, ka ietekas jūrā var būt diezgan viltīgas tomēr atturamies. Nez cik tur tā taisnība, bet trīs dāmas, kas nāca mums pretī no otras puses ar neuzdrošinājās turpināt ceļu. Tā nu pēc dažu jauku kadru uzņemšanas, devāmies atpakaļ. Atceļā beidzot redzējām kādu zveinieku, kam ir izdevies noķert tīri normālu zivi uz kādiem 2-3 kg.

Pludmalē, kas tuvāk naktsmītnēm devāmies nopeldēties. Ūdens burvīgi silts un maigās putas tik patīkami apņem pēdas. Forši te visas pludmales garumā ir vietas, kur nomazgāties, ūdens dušās ir samērā silts un patīkams. Un labi, ka tā jo sāls koncentrācija Vidusjūrā ir daudz lielāka nekā Baltijas jūrā, pēc garšas teiktu kādas 5x sāļāka.

Laikam šeit noris, kādas burinieku sacensības. Pludmale pie L' Estertit
Spānija
Upes krasts pie L' Estertit Spānija
Pludmale pie L' Estertit, Spānija
Pludmale pie L' Estertit, Spānija
Pludmale pie L' Estertit, Spānija
Pludmale pie L' Estertit, Spānija
Pludmale pie L' Estertit, Spānija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru